LOCAL MOTORS

Podjetje Local Motors povezuje oblikovalce, inženirje in izumitelje; sodelovanje poteka bodisi preko spleta ali fizično, na delovnem mestu. Njihov namen je tržišču ponuditi posebne vrste vozil. Verjetno največ pozornosti pritegne Rally Fighter, vozilo s 430 konjskimi močmi za vožnjo po cestah in brezpotjih, ki je LOCTITE postavilo pred velik izziv: obvladati ekstremne razmere brez servisne ekipe.Oglejte si video zgodbe o uspehu

New Holland

New Holland ponuja kmetovalcem in kmetijski industriji več kot 80 proizvodnih linij in več kot 300 modelov traktorjev, ki so izjemno preprosti za uporabo, kombajnov in orodja. New Holland uporablja več kot 20 LOCTITE izdelkov za varovala navojnih zvez, tesnenje prirobnic in tesnenje navojev za zagotavljanje maksimalne odpornosti proti vibracijam, zaščiti proti koroziji, proti puščanju in za povečanje zanesljivosti.

Oglejte si video zgodbe o uspehu

4MOMS

Podjetje 4moms razvija inovativne izdelke za dojenčke, ki staršem olajšajo življenje. Da bi bili njihovi izdelki resnično zanesljivi, saj nosijo izjemno dragocen tovor, pri podjetju 4moms uporabljajo varovalo navojnih zvez LOCTITE in s tem zagotavljajo brezhibno odpiranje, zapiranje in zanesljivo delovanje, s tem pa varnost. Trenutno lepilo LOCTITE uporabljajo za sestavljanje plastičnih delov, ki se težko lepijo. Podjetje 4moms se za trdnost svojega uspeha zanaša na varovala navojnih zvez in trenutna lepila LOCTITE.

Oglejte si video zgodbe o uspehu

Polaris

Podjetje Polaris uporablja lepila LOCTITE. Tako so lahko prepričani, da bodo njihove motorne sani prenesle tudi najhujše obremenitve, ki so jim izpostavljeni pri ekstremnih športih. Podjetje Polaris se lahko pohvali že s skoraj šestdesetletnimi izkušnjami na področju sistemskega inženiringa. Konstruirajo in izdelujejo inovativna visoko sposobna motorna vozila za stranke po celem svetu - motorne sani, rekreativna terenska vozila, večnamenska vozila in vojaška terenska vozila, pa tudi motorna kolesa.

Oglejte si video zgodbe o uspehu